bbsport1

Tisztelt Partnerünk!!

A BB Sportnál tudjuk, hogy napjainkban nemcsak a sportban, de az iskolai tanulásban is szükség van a magabiztosságra az ezekhez szükséges készségekkorai fejlesztése óriási előnyhöz juttatja a fiatalokat. BBswimming­* programunkat kiegészítettük BBlearning* projektünkkel és harmadszorra is megszervezzük azt az élménytábort, ahol a résztvevők kellő motivációt kapnak mind a sportok, mind az iskolai tanulás iránt.

A Challenge Camp-beaz idén is neves sportolók és előadóművészeket várunk, akik első kézből számolnak be karrierjük történetéről, alakulásáról. Az előző években a táborlakók körében óriási sikere volt Rippel Viktor 9-szeres Guiness rekordernek,  Benedek Tibor 3-szoros olimpiai bajnokunknak és Kiss Endi zenésznek, aki dedikált dobverőket adott ajándékba a közönségnek. Itt volt még Mányoki Attila hosszútávúszó-világrekorder és az Éjjel-nappal Budapest sztárja Lali, akivel együtt énekelhettek és táncolhattak a gyermekek.

Az esti motivációs előadások mellett igazi BB hangulatban lehet része annak, aki minket választ. A megannyi sportolási lehetőség és professzionális úszásoktatás mellett csapatépítő- és személyiségfejlesztő játékokkal várják animátoraink a gyermekeket. Profi pedagógusok tartják a nyelvórákat és megannyi tábori élmény vár arra, aki ellátogat hozzánk. Programjaink szabadon választhatóak és átjárhatóak. Óriási siker az ország egyik legnagyobb vízi akadálypálya-versenye, szlalom- és sorversenyeink, hagyományos vízibicikli túránk, strandröplabda-, labdarúgás- és erősítő foglalkozásaink. A klasszikus tábori élmények, a fürdőzés és a tábortűz sem hiányozhat az egyhetes programból és az idén is flash-mobbal készülünk a Velence Korzón a Gilda Max aerobic-oktatójának vezetésével.

Projektünknek Velence egyik legújabb, legszebb gyermektábora ad otthont.Programjaink folyamatosak, a gyermekeknektermészetesen napi háromszori étkezést, büfét és Wifi-elérést biztosítunk.

Csapat, nyár, barátság. Challenge Camp, ahol szabad lehetsz!

 

 

 Mindenkit megtanítunk úszni

A mai gyerekek és felnőttek egy része keveset sportol, főleg, ha az intézményes kereteket vesszük figyelembe. Az egészségtelen életmódot élők között sokan stressz-szel és depresszióval küzdenek, káros szenvedéllyel élnek. Az egészségügyi statisztikákban, több tekintetben is a rangsor alján állunk. A társadalom krónikus mozgáshiánya, illetve egészségtelen életvitele alapvetően nem csak anyagi természetű, hanem főként szemléletbeli hiányosságokra vezethető vissza, mi pedig ezen szeretnénk javítani.

web1A sport már önmagában élményt nyújt, életminőséget javít, éppen ezért sportolásra biztatunk mindenkit, hiszen a sportot nem lehet sem túl korán, sem túl későn elkezdeni.

A sport nem csak a testre, hanem a lélekre és a szellemre is hat, a rendszeres mozgás számos, szinte azonnal érezhető pozitív változást idéz elő a szervezetben és ha életünk természetes részévé válik, akkor a megelőzésben is segít. Az a gyermek és felnőtt, aki rendszeresen sportol, jobb fizikális, egészségügyi állapotba kerül, jobban teljesít az iskolában illetve a munkahelyén. A sportolással az egyén egy pozitív életközösség tagjává is válik, amely távol tartja őt a káros szenvedélyektől (drog, dohányzás, alkohol). A sportoló ember hasznosan vezeti le a felgyülemlő feszültséget, agresszivitást, lelkileg és szellemileg is kiegyensúlyozottabbá válik, életét tudatosabban éli. Nem sok olyan dolog van, ami annyira előremutató, mint a sport.