bemutat

bb123

Egyesületünk, a BB Sports immáron 5. éve foglalkozik úszásoktatással, edzőtáborok és sportprogramok megszervezésével Budapesten és vidéken egyaránt. Projektjeinkben nem csak a sportra, hanem a csapatépítő- és személyiség fejlesztő tevékenységekre is nagy hangsúlyt helyezünk.

Az idén immár harmadik alkalommal rendezzük meg nyári élménytáborunkat, a Challange Camp-et, ahol a sportprogramokat motivációs előadásokkal, és egyéb szórakoztató programokkal egészítjük ki. Tábori közönségtalálkozóinkon, a részt vevő gyermekek személyesen találkozhatnak példaképeikkel, akik első kézből osztják meg velük karrierjük történetét. Az előző években vendégünk volt többek között Benedek Tibor, Rippel Viktor, Kiss Endi, Éjjel-Nappal Lali.

Bálint bácsi és Bence bácsi úszóiskolájának kiemelt célja, hogy a gyerekek élvezzék az oktatás minden percét. Ezért is fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy ne csak úszni tanuljanak meg az oktatáson résztvevők, hanem olyan közösségben is legyenek, ahová napról-napra örömmel térnek vissza.

Oktatóink kiváló szaktudással és pedagógiai érzékkel tanítanak, az új generációs úszásoktatás folyamán a gyerekek show műsor keretein belül sajátítják el az úszás alapjait és a bonyolultabb úszótechnikákat. Akik voltak az óráinkon azok már mindezt tapasztalták, akik pedig még nem, ők bemutató óráinkon betekintést nyerhetnek munkánkba. Várunk téged is, hogy te is részese légy az itt megszerzett tudásnak és élményeknek!